NL
Bel ons
Menu Sluit

Help mij bewegen

Een actieve leefstijl bevordert de fysieke en mentale gezondheid. Bewegen werkt preventief bij bestaande aandoeningen en kent nog meer positieve effecten. Er komen veel mensen bij de huisarts of de fysiotherapeut met leefstijl gerelateerde klachten, vaak veroorzaakt door inactiviteit.

Mensen weten vaak zelf ook dat bewegen heel goed is, maar weet je niet waar je moeten beginnen? Met Bewegen Op Recept word je letterlijk aan de hand meegenomen om diverse manieren van bewegen te ontdekken binnen jouw mogelijkheden. Als het ene niet werkt, dan proberen we wat anders. Het is een recept op maat. De taak is echt om zoveel mogelijk mensen naar beweging toe te leiden en bewegen vervolgens in jouw leven te integreren voor een betere kwaliteit van leven.

Krijg je het advies om meer te gaan bewegen, maar weet je niet waar je moet beginnen?

  • Neem contact op met de Bewegen op Recept (BOR)-Coach. Dit kan telefonisch, per e-mail of door het formulier op de website in te vullen. Een gesprek met de BOR-Coach is gratis.
  • De BOR-Coach gaat met je in gesprek om te kijken wat je persoonlijke wensen, ideeën en beperkingen zijn op het gebied van sport en bewegen. De BOR-Coach is op de hoogte van de beweegmogelijkheden in de buurt of zoekt dit voor je uit.
  • We kijken welke vorm van beweging het beste bij je past en leiden je toe naar integratie van sport en beweging in je dagelijks leven.

Meer informatie? Ga naar amstelveensport.nl

Verder lezen?

Bekijk alle berichten

Contact
Inloggen
Choose language
Dutch Dutch
English English